8 gânduri despre „Un interviu

 1. Nu ştiu unde să pun comentariul ăsta, aşa că-l pun aici, la cel mai recent post. Am văzut că de la o vreme comentariile-spam de pe wordpress sunt din ce în ce mai elaborate, unele chiar în română (evident, aproximativă). Faptul m-a amuzat, dar nu i-am dat mare importanţă. Până azi, când am avut surpriza să găsesc în spam un comentariu… de la Gică. Nu m-a lăsat inima să-l şterg, aşa că-l aprob la mine şi îl pun şi aici. Gică, o vedetă a blogosferei! 🙂

  „Bună ziua, domnu’ Gică Sunt. Matale eşti vreun latin după numele de faimile se pare, ceea ce pe mine mă onorează. De mult, parcă de niciodată, nu mă ştiu să fi stat de vorbă cu un latin, care mai e şi filosof pe deasupra, cum, citindu-ţi opera de pe blogul megieşului Lăzărescu Florin, simt eu că eşti matale. Acum, cu desenele alea animate: ele erau făcute pentru nefilosofi. cen cel mai bun caz, pentru filosofi rome2ni. Dar sigur nu erau pentru filosofi latini, ca matale, aşa că eenţeleg de ce n-ai rees.Cu filmele, lucrurile stau aşa: numai de asta m-am şi apucat, ca să fac filme cu bătaie. Şi-ncă din aia lungă. Dacă eeţi plac deci matale filmele cu bătaie lungă, atunci o să am măcar un spectator. Da’ nu mă-ntrebi de ce m-am lăsat de ceentat şi m-am apucat de filme? Că asta aşteptam, la drept vorbind, de la matale”

 2. Am si eu o curiozitate, mai mare sau mai mica depinzand de unghiul perspectivei.
  Cum poti sa fii publicat?
  Asta in ideea ca detii o nenorocire de manuscris asupra caruia ai asudat o vreme scurta sau indelungata.
  Mai sunt si alte conditii pentru a fi eligibil de publicare?
  Sau alte modalitati prin care sa-ti ajunga cartea pe un raft? (in afara de cifra de tipar de la editura PIM)

 3. Cosmin: toate editurile au site-uri şi adrese de mail. Nu trebuie decît să le trimiţi o carte terminată (nu fragmente) şi să le propui publicarea. Apoi aştepţi răspunsul. Aşa face orice autor la debut.

 4. Multumesc de rapuns. Probabil ca traiam cumva cu idee asta, dar inca nu mi se pare inedeajuns de credibila.
  Dar oare ar fi mai ok un concurs de debut decat o incercare directa la o editura ?

 5. @Liviu: sincer, nu-mi prea pare a fi Gică cel adevărat,ci doar o clonă… Ori un virus… Cu Gică cel adevărat nu mai am niciun contact de prin februarie…

 6. Pai tocmai asta ziceam şi eu, ăsta mi-era entuziasmul, că Gică a devenit atât de celebru încât roboţii de spam îi imită stilul. Mi s-a părut, aşa, un compliment adus blogului tău de către lumea spammerilor.

 7. Multumesc frumos. M-am tot interesat de astfel de concursuri.. totusi am dubiile mele si cred ca sunt destul de indreptatit mai ales ca imi lipseste un oarecare „mentor”, ochi critic care sa ma indrume si sa ma adune intr-o directie sau alta dar care ar putea fi corecta.
  Oricum multumesc inca odata.

  A.. si felicitari pentru vernisaj! La mai multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s