10 gânduri despre „Expoziţie de fotografie

 1. Bună ziua domnu Florin Gică sunt cu gresea. Maţ dat gata cu pozele. Dar totuş nu am înţeles dacă e pozele dea-le dumnevostră sau care aţi făcut dumnevoastră? E poze de la Torino? Deci mai vreau să vă zic căci am şi eu masă de călcat care aţ pus în poză egzact aşa dar nu ma-m gîndit să-i fac poze.

 2. si, apropo, ce treaba are dan lungu cu o expozitie de fotografie?
  e expert in arta fotografica sau ce?
  daca vom continua sa invitam prietenii pana si la lucruri la care nu se pricep, atunci nu ajungem prea departe.

 3. @florin: eu zic sa-l asculti pe dl. Andronache si data viitoare sa-ti inviti dusmanii sa te prezinte! daca nu stii cum sa-i gasesti, vezi ca sunt unii care fac pe criticii de serviciu (ca sa te ajute, desigur!) 😀 😀 😀

 4. capricornule,
  la o expozitie de arta fotografica e bine sa chemi sa te prezinte oameni de specialitate, oameni care se pricep la fotografii.
  asta pentru a-ti pastra credibilitatea si a nu da impresia ca esti la o petrecere intre amici.
  pricepi?
  daca eu depanez televizoare si maine fac o expozitie de pictura, voi chema un critic de arta sa-mi prezinte operele, nu tot un depanator radio-tv.
  dar, fireste, daca vrem sa pastram spiritul de cumatrie care insoteste viata culturala ieseana, atunci ramane asa cum doresti matale.

 5. @gabriel andronache: domnule Andronache, eu am fost la un vernisaj de fotografie la care a venit un tip care cica era critic de arta (nu retin daca specializat pe fotografie sau nu, n-are importanta); n-am priceput absolut nimic din ce-a spus, dar nimic; nici eu nici ceilalti zece oameni normali din sala; nici fotograful n-a priceput, am verificat cu el ulterior, ca mi-e prieten bun; ce zicea n-avea nicio legatura cu expozitia; ce ziceti, a fost bine sau rau?
  de ce nu aveti putina incredere (si) in opiniile receptorilor de arta? credeti ca Florin a facut pozele pentru critici sau pentru noi? si credeti ca Dan Lungu e atat de ageamiu incat nu stie sa priveasca o fotografie? credeti ca n-are nimic interesant de spus despre gandurile sau senzatiile pe care i le-a trezit?
  iar la urma – sunteti convins ca invitatia a fost facuta din spirit de cumetrie? de curiozitate – ati fost la eveniment?
  ca sa nu mai vorbim de atitudinea dvs. patronizing „e bine sa…” … „pricepi” – uite de-aia imi place mie Florin, ca face fix ce are chef, nu ce „e bine sa”; in incheiere va multumesc pentru lectie;

 6. Gabriel, Dan Lungu n-a fost invitat să prezinte expoziţia de fotografie, ci pe mine, ca prieten, aşa cum sîntem de vreo 15 ani… Am precizat asta încă de la începutul întîlnirii… Aşa cum sînt prieten cu el, sînt prieten şi cu vreo doi dintre cei mai buni fotografi din România… Dacă doream să mă lipesc de „imaginea” acelora, ar fi venit să vorbească despre expoziţie… Expoziţia, fiind într-un spaţiu public, am considerat că se prezintă singură şi că-i mai bine aşa… Poate s-o aprecieze sau nu oricine vrea, cu sau fără argumente, pentru că trăim într-o lume liberă… Şi, cu toată amiciţia, nu te supăra că-ţi spun, mi se pare că uneori ai reacţii de depanator de televizoare care în sinea lui se crede pictor…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s