De la tîrgul de carte din Torino

Această prezentare necesită JavaScript.

6 gânduri despre „De la tîrgul de carte din Torino

  1. Bună ziua domnu Florin Gică sunt băeatu cu gresea. Bongiorno. Molto complimenti. Felicitări pentru carte căci nici nu ştiam căci scrieţ cărţi şi în italeană. Eu vorbesc şi oleacă de italiană căci am lucrat mult chiar pe la Torino cu Bejan la grese şi marmoră şi la Veneţiia întro piaţă care se intră din strada Zarzati dacă ştiţ (unde am cunoscut la Torino o fată româncă cu blugi şi o bluziţă albă cu năsturei şi păru roşcat înprăştiat şi cu un ruxăcel în spate şi care se rîdea cu nişte dinţi albi şi nişte buze roşi ca o fetiţă care se rîde, dar la ochi era femeie în toată firea de care ma-m îndrăgostit). Deci am avut ocazea săn-văţ oleacă de italiană. Foarte frumoase poze aţ pus. Se vede căci în ele e numai oameni deştepţ, cu cultură şi aşi spune chiar atitudine. Domnu Varujan chiar seamănă cu un scriitor care avea americanii tot aşa cu păru alb şi barbă. Doamnele a ieşit şi ele foarte bine, căci se vede că se gîndeşte la cărţi, dară cel mai mult m-ia plăcut cum ţine unii băeţi sau domni ţigările căci exprimă nişte oameni deosebiţ. Foarte bine căci aţ pus poze căci să vadă şi alţi străini că nu are numai albanejii un Cadare de egzenplu sau cehoslovacii un Cundera, căci avem şi noi români scriitori dea-i noştrii chiar dacă la noi la români mai sunt unele probleme de veaţă. Deci dacă vreţ am să vă povestesc cu fata care se rîdea, căci asta apropo de cărţ căci totu în veaţă se termină întro carte, cum zicea mie un profesor din Germanea care am pus eu grese la el. Deci de aceia îm place foarte mult cărţile de veaţă şi scriitori lor.

  2. Buna ziua, domnu Gica!

    Noroc cu felicitarile, at facut bine! Si mie imi plac fuarte multe pozele postate aicisa! Mie im place si cum gindit, cum comparat, cum descriet psihologic si intelectual si caracterizat prin gesticulatie si momental!
    Va rugam frumos sa ne mai povestit despre fata care se ride frumos, ca sa ne ridem si noi cu simpatie de scrisu dumneavoastra! Cit si sa vedem icsentia, substanta si sensu scrisului!

  3. oau, ce lume literară bună. Îmi place posterul cu Gabriela Adameşteanu, şi zâmbetul d-lui Vosganian, şi tot restul….

    Un director de frumoasă revistă culturală din Transilvania, Vasile Dan, îmi zicea zilele trecute că, a propos, Cartea Şoaptelor poate deveni o mare carte europeană, ba chiar poate viza Nobelul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s