Pentru cine bat covoarele?

Cred că bătutul covoarelor în spatele blocului nu mai are nici o explicaţie pragmatică. Te costă puţin să le cureţi – chiar mult mai bine – şi la o spălătorie auto, dacă nu la o unitate de profil. Şi, totuşi, vecinii mei le bat de le sar ochiurile, de dimineaţă pînă seara. E un doar reflex de dinainte de Revoluţie?  Mai mult, aş zice, a devenit o tradiţie integrată în ritualul creştin de dinaintea Învierii.

6 gânduri despre „Pentru cine bat covoarele?

  1. Bună ziua domnu Florin Gică sunt băeatu cu gresea şi Hristos an-viat! V-aşi ruga cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti săm-i daţ voe şi mie să vă urez înpreună cu toţ cei dragi a dumneavoastră şi doamna multe sănătate, fericire şi tradiţionala urare Hristos an-viat! Aţ luat lumină? De care? Văn-treb asta căci eu am luat lumină obişnuită de la ţară dară Bejan care e la Bucureşti a avut o relaţie şi a luat lumină din acea de la Ierusalim adusă cu avionu care spune Bejan că e mai bună căci e chiar de la Ierusalim.

  2. Mulţumesc, da-i o carte de tinereţe de care, sincer, aproape că mi-e ruşine 🙂 Sînt curios: unde ai mai găsit-o?

  3. Adevărat a-nviat, Gică!… Eu n-am mai avut nevoie de lumină nouă, că mi-au rămas într-o pungă vreo doi fotoni de anul trecut… De fapt, ca să fiu cinstit pînă la capăt, am o pungă cu fotoni pe care mi-a făcut-o cineva cadou mai demult… Şi tot iau de acolo…

  4. Spre rusinea mea, am gasit-o acum cativa ani intr-un Carrefour, insa v-am descoperit recent blogul si mi-am amintit. Va trebui sa ma familiarizez cu scrierile dvs mai recente ca sa-mi spal pacatele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s