Scriitori

Această prezentare necesită JavaScript.

14 gânduri despre „Scriitori

  1. @cezarina: nu ştiu ce să zic, ori au ei o problemă, ori tu. Mulţi dintre ei îs traduşi în nu ştiu cîte limbi, îs consideraţi printre cei mai buni scriitori români contemporani…

  2. Pingback: Rainbow Books

  3. Bună ziua domnu Florin Gică sunt băeatu cu gresea. Ce mai făceţ? Ce voiam să vă zic. Foarte frumos că aţ pus aicişa poze cu scriitori pentru căci peste tot apare azi numai poze cu vedete şi lumea poate să creadă căci scriitori e ceva de domeniu trecutului ca şi filozofiii. Căci cînd eram eu la treabă în Grecea un profesor un om foarte deştept la care am lucrat eu acasă la el m-ia spus căci Gică azi nu mai e filozofi, căci toţ fiilozofi a murit. Deci îmi place foarte mult pozele lor care aţ pus aicişa dar nu-mi prea place căci toţ e aşa cam îngrijoraţ ca cum toţ sa-r gîndi ei cum să-ş plătească rata la bancă. Cel mai mult şi mai mult mea plăcut poza lui băeatu acela care se ţine de frunte cu degetele care parcă e Dostoevschi cînd scria el Crimă şi Pedeapsă care am citit şi eu. Mea mai plăcut şi poza cu domnul Teodorovici care e aşa ca cum ar visa şi se vede căci el nu are răţi la bancă căci are aşa o privire ca cum e foarte bun la suflet şi blajin. Mea mai plăcut şi poza cu băeatu acela care stă în capu unghilui cum zice şi în Bible căci piatra cea mai bună cînd lucrează mesereaşii la pereţ stă în capul unghiului. Deci mai vorbim căci deacumaşa ma-m întors în ţară şi mai stau oleacă deci mai intru şi eu pe internet şi pe meil. Toate cele bune domnu Florin.

  4. draga gica, asta-i din cauza ca asa m-a pus florin sa pozez. chiar asa mi-a zis: teo, stai si priveste la tavan ca si cum n-ai avea rate la banci. da’ adevarul e altul. si in clipa aceea chiar asa am gindit eu: ce frumos ar fi sa nu mai am rate… si, visind asa, mi-a venit si-un zimbet in colt de gura.

  5. Draga Florin, cred ca asta e punctul in care ar trebui sa stai sa te gandesti bine ce faci: gloria ta fotografica ameninta sa-ti umbreasca gloria literara. Esti pregatit?

  6. Sărumîna doamna Daniela Gică sunt. Ce voiam ca să vă zic. Nu am pagină de care ziceţ căci eu mai umblu şi eu pe internet dar eu umblu mai mult pe googel şi pe meil. Bună seara.

  7. Pingback: Scriitori (continuare) | Florin Lăzărescu

  8. Pingback: Scriitori (continuare) | Florin Lăzărescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s