Car photography

Mă dor dinţii de mor. Am ajuns abia pe la jumătatea tratamentului şi-s cam cu nervii la pămînt. Am suportat toate operaţiile, extracţiile, sfredeliturile şi cusăturile posibile. Nici măcar nu pot să rîd sau să strănut. Se descoase o chestie. Cică de-acum trebuie să aştept să mi se vindece rănile – timp în care pot să apară tot felul de complicaţii nasoale – şi abia pe urmă începe marea reconstrucţie. Pînă acum mă mai consolam de dureri cu un whisky. Nu se mai poate, că iau antibiotice.

În fine, în această situaţie nici nu mă pot concentra pe nimic. Cu excepţia faptului să fac şi să mă uit la poze. Postez vreo cîteva aici (împuşcate prin fereastra maşinii, în weekend) ca să treacă timpul:

7 gânduri despre „Car photography

 1. Rezista Florine, merita! Iar complicatiile, de obicei nu apar daca dentistul a lucrat corect. Toata suferinta nu e vana, ti-o spune o veterana în odontologie…ca pacient.
  Pozele superbe! Oricând te poti recicla ;o).
  Sanatate!

 2. curaj, trece! si eu merg pe la dentisti zilele-astea, bine ca nu-s singura 😛
  iar complicatiile alea chiar nu apar daca totul a fost facut cum trebuie. si daca apar (am patit-o acu vreun an) trec ele. tinem pumnii sa fie bine 🙂

  eu ma consolez citind din Experience a lui Martin Amis, capitolul despre dentistul lui, aproape ca-mi trece si frica si durere citind acolo. uite cate ceva aici.

 3. Confirm şi eu, tot din experienţă participativă la maxim, că e dureros, neplăcut, constrângător, chiar deprimant, dar după aceea te simţi renăscut. Şi minim alterat.
  Pentru femei poate e o probă de bărbăţie, pentru bărbaţi poate e o probă de feminism.
  Să avem şi unii şi alţii puterea de a primi cu seninătate această jertfă.

 4. Mulţumesc.
  Dar parcă venind la Iaşi după 25 de ani, m-aş duce şi eu mai întâi prin Copou, pe sub teiul Eminului, pe lângă bustul Veronicăi, pe la Casa Pogor, pe la Trei Ierahi, pe la Bojdeuca din Ţicău, pe strada Palade, pe la Teatru, Universitate, Muzeul Unirii, etc.
  No, dar dacă fi-va musai…mai aproape dinţii, decât părinţii.

 5. Faine imaginile, merg foarte bine monocrom. Bine surprinse, daca zici ca toate-s „impuscate” din masina…jos palaria! N-as fi crezut.
  Un sfat, daca mi se permite: prelucrarile a/n ar trebui sa aiba ceva mai mult contrast. Unele sunt prea „plate”, griurile sunt prea apropiate, in opinia mea.

 6. @Cristi: mulţumesc de păreri şi de sfaturi… Nu doar că-s toate „împuşcate” prin geamul maşinii, dar şi la viteza acesteia, că-s toate făcute din mers. Încă nu mă pricep bine nici la poze, nici la editarea lor. Dar învăţ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s