Cătălin Chiriloi – patru fotografii din prima expoziţie

De cînd m-a apucat damblaua asta cu fotografia, cel mai cîştigat lucru e faptul că am început să cunosc o mulţime de oameni noi, avînd cu totul alte preocupări artistice decît ale mele. Mă rog, nici măcar de artă nu e vorba aici, ci de oameni faini cu care te poţi intersecta pe stradă, pe holuri, pe la diverse manifestări, să-i ştii din vedere şi habar să n-ai ce multe ai avea de discutat cu ei.

Unul dintre aceştia e Cătălin Chiriloi. Ne ştim cumva mai demult, de la Clubul fotografilor. De vorbit ca lumea, omeneşte, s-a întîmplat acum vreo două săptămîni, cînd ne-am adunat mai mulţi colegi de club să montăm o expoziţie şi, totodată, am fost  martori fără voie la căderea copacului din Copou peste un  grup de liceeni.  După ce ne-a trecut adrenalina din timpul accidentului, după ce-am epuizat de comentat subiectul, în fine, după ce-am terminat de montat expoziţia cu pricina, Cătălin m-a rugat să-i prezint prima lui expoziţie de fotografie. Nu ştiu precis de ce – sînt boboc în domeniu. Poate doar că mi s-a dus buhul că vorbesc mult, fără complexe, fie în particular, fie în public. Am acceptat cu plăcere.

Ne-am mai întîlnit o dată săptămîna asta, să văd fotografiile care vor fi expuse şi-am descoperit un tînăr (gălăţean, student în Iaşi) care are toate datele de a deveni un artist adevărat: seriozitate, pasiune, bun gust, bun simţ.

Voila:

Un gând despre „Cătălin Chiriloi – patru fotografii din prima expoziţie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s