6 gânduri despre „Votaţi „Dies irae”!

  1. Nu ştiu de ce vezi (auzi) aici mere şi pere. Avem aceeaşi parte din requiem, cu aceleaşi versuri, o aceeaşi provocare în interpetări diferite.

  2. eu am ales Verdi(are ceva mai deosebit,atât cât percep eu cu urechea de vag cunoscător),dar sunt undeva între Verdi şi Mozart.dumneavoastră?

  3. Bună ziua domnu Florin Gică sunt. Mia îmi place toate melodiiile care lea-ţi pus aicişa. Prima care o cîntă Gregorian ieu am auzito aicişa la catolici întro biserică dea lor foarte mare. Ei cîntă egzact aşa fără istrumente ca de egzenplu toba sau pianu.
    Deci a doa care o cîntă Mozart ieu crecă o cîntă la operă căci şi aici la Paris ieste o operă fuarte frumoasă care cîntă cîntece din astea dar la biserică na-m auzito.
    De la al treilia cîntecel care aţi pus mia mia plăcut cel mai mult cum dirijează Verdi care aţ zis pe toţ cîntăreţiii.
    Dar să ştiţ căci a patrulea cîntecel care aţi pus nu ie bun pentru căci nu se vede nimic pentru căci doar se aude cîntecelu. Deci poate faceţ ceva să se vadă ca săm dau siama dacă îm place sau nu. Vă mulţumesc. Ce voeam să vă mai întreb. Dacă mai puneţ cîntece aicişa nu aţ putea să daţ o dedicaţe pentru Vera o fată din partea lu Gică? Vă mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s