Atenţie! Cad ieşeni!

Sînt foarte ocupat în perioada asta, n-am timp să scriu pe blog, dar nu pot să nu remarc, la cafea, un titlu din „Ziarul de Iaşi”: ZECI DE IEŞENI AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE AU CĂZUT DIN COPACI.

Titlul mi se pare atît de grăitor, încît nici nu vreau să mai citesc ştirea. Se vede treaba că spre deosebire de frunze, care cad toamna, ieşenii cad primăvara, anunţînd-o. În plus, trag concluzia că foarte mulţi dintre noi trăiesc pe creangă, de vreme ce cădem cu zecile (la fel de bine, o concluzie pozitivă ar fi că evoluăm).

Apoi, cum oraşul nostru e plin de copaci, mă gîndesc că o să am o adevărată problemă cu mersul pe stradă. Pe lîngă găinaţul de ciori, de-acum trebuie să fiu atent şi la ieşeni. Iar şapca mă tem că n-o să-mi mai fie de niciun folos. Poate n-ar strica să pună administraţia publică nişte semne de avertizare, mai ales pe Copou: „Atenţie! Cad ieşeni!”.

3 gânduri despre „Atenţie! Cad ieşeni!

  1. Pingback: De 4 martie 2010…la 33 de ani de la moartea mea care nu s-a mai produs « Teologie pentru azi

  2. Cred ca e vorba doar despre ce care isi taie singuri creanga ceilalti ieseni fiind in pom in continuare pana la iesirea din criza 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s