Biletul 51

M-a sunat de dimineaţă un prieten şi mi-a spus conspirativ, fără vreo altă introducere: „Eşti subiect la bac”.  Eu abia făcusem ochi, nici nu mă uitasem cui îi răspund, aşteptam să-mi fiarbă cafeaua şi nu prea mă prindeam: „Ce-s?!”. Printre dinţi: „Subiect la bac… Biletul 51”. După secunde de tăcere – în care „procesorul” meu părea înţepenit pe „loading data…” -, mi-a răsunat în cap jingle-ul de wellcome al Windows-ului: „Aha… Azi e proba orală la bac”.

Nasol! „Mi-a picat un text din unu’, Lăzărescu, la bac” – sună mai degrabă a motiv de scuză că n-ai făcut mare brînză la examen decît a prilej de bucurie. Înţeleg că textul de comentat e din blogul de faţă. Ceea ce-i şi mai nasol pentru mine: adică eu scriu aici subiecte pentru bac?!

Creepy! Area 51!

10 gânduri despre „Biletul 51

  1. baaacu la romana…da…cate emotii…:))….mie mi-a picat un jurnal, biletu 72 :)) a fost ok sunt utilizator experimentat cu felicitari 😡 :))

  2. da si daca elevul avea intrebarea „unde se poate afla textul” iar daca elevul raspundea „intr-un blog” avea dreptate :)) ….ca au fost si intrebari dintr-astea 😉

  3. @auraionescu: păi, uite că „subiectu'” se află şi-ntr-o carte de-a mea (Lampa cu căciulă), dar se vede treaba că-i mai greu cu asta – că trebuia cumpărată, citită – chiar şi pentru cei care l-au formulat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s