Conferinţă de presă şi lecturi publice

Muzeul Naţional “George Enescu”, Centrul de Cultură “George Apostu” Bacău şi Fundaţia “Gabriela Tudor”, au plăcerea să vă invite să participaţi la o conferinţă de presă specială organizată cu ocazia lansării oficiale a Asociaţiei ArtistNe(s)t – Reţeaua Centrelor de Rezidenţă pentru Artişti”.
Asociaţia ArtistNe(s)t este o reţea culturală ce are ca obiectiv stimularea creativităţii în artele contemporane, încurajarea implementării activităţilor de rezidenţe artistice în România, sprijinirea mobilităţii artistice precum şi sprijinirea activitaţii artiştilor şi managerilor culturali din România. Asociaţia „ArtistNe(s)t – Reţeua Centrelor de Rezidenta pentru Artişti” este deschisă tututor operatorilor culturali privaţi sau instituţii publice de cultură ce doresc să deruleze în mod permanent programe de rezidenţă artistică în România.
Conferinţa de presă va avea loc în data de 17 decembrie, ora 13.00 la Muzeul Naţional “George Enescu”, Salonul de muzică al Palatului Cantacuzino.

Conferinţa de presă va fi urmata de o întîlnire inedită cu scriitorii Ana Maria Sandu, Vasile Ernu, Matei Florian, Filip Florian, Bogdan Ghiu moderată de Florin Lăzarescu (scriitor şi coach artistic al rezidenţei de la Tescani). Cei 5 scriitori vor lectura din cărţile recent apărute sau în curs de publicare – Omoara-mă! de Ana Maria Sandu; Ultimii eretici ai Imperiului de Vasile Ernu; Si Hams Si Regretel de Matei Florian; Eu(l) artistul. Viaţa după supravieţuire de Bogdan Ghiu, cărţi ce au fost demarate în cadrul rezidenţelor ArtistNe(s)t de la Tescani.

Un gând despre „Conferinţă de presă şi lecturi publice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s