Cormoranul cerşetor

Din seria personajelor întîlnite în Deltă, astăzi vă prezentăm cormoranul anonim (Festivalul Anonimul nu prea merită să scriu despre el; are un program subţitel şi miroase a dispariţie în scurt timp). Cormoranul din pozele de mai jos, pasăre extrem de sălbatică, de cînd cu turiştii, a renunţat la îndeletniciri strămoşeşti şi plicticoase – precum prinsul peştilor – şi a dat la pace cu pescarii de pe malul bălţii. Se plimbă tacticos prin preajma undiţelor şi, cînd muşcă peştele, apare şi-l cerşeşte. Noi l-am îndopat cu vreo opt bucăţi pe care le-a înghiţit la trei secunde fiecare.

Faza în care pare nepăsător:

cormo1

Tatonări:

cormo2

Faza în care-şi ia inima în plisc şi urcă pe mal:

cormo3

Cerşitul:

cormo5

Tehnică de haleală 1:

cormo7

Tehnică de haleală 2:

cormo8

Koneţ filma fără nici măcar un mersi:

cormo91

6 gânduri despre „Cormoranul cerşetor

  1. Bună ziua Gică sunt. Ieu am văzut pozele şi mea plăcut fuarte mult cornoranu acela, dar nu mea placut pentru căci în-tro poză să vede un pachet de ţîgări şî un muc de ţîgară, de acea ieu vreau să vă întreb. Deci ţîgările iera ale cornoranului şi cornoranul a lăsat ţîgara jos ca să apuce peaştele, sau ori ţîgara era a lu domnu Lăzărescu Florin şi tocma o arunca pe jos la cornoran. Deci cornoranu fuma?

  2. Bună zioa Gică sunt şi revin din nou pentru căci am opservat ceva. Am opservat în poze că cînd cornoranu iese din apă pe pajeşte, nu să vede nici un muc de ţîgară, dar deodată hopa se vede ţîgara şi pachietul (ieu zic că ie un pachiet de Marboro laiţ). Deci ţîgara şi pachietul de ţîgări nu ie a lui cornoran, sută la sută, deci ie a lui domnu Lăzărescu care a aruncat pi gios ţîgara şi pachetu. Dară cînd cornoranu se cară deacolo, să vede că nu mai ie nici pachietul nici ţîgara, deci or lea loat cornoranu, sau ori lea loat domnu Lăzărescu. Deci?

  3. eu la „tehnica de haleală” aş fi sărit ca arsă şi i-aş fi aplicat o heinrich maneuver. cormoranul se sufocă şi voi staţi şi faceţi poze!

  4. ora25: nu se sufoca de nici o culoare. era pur şi simplu tehnica lui de haleală. a plecat liniştit şi fericit pe picioarele lui. am şi alte poze dovadă.

  5. atunci o luăm altfel: după cum se vede treaba cormoranul a ţinut peştele în el şi vi l-a depus la picioare ofrandă, precum cocoşu&punguţa cu 2 bani, iar voi îl ponegriţi mai rău decât era de la natură. nţ-nţ-nţ! măcar a fost bun peştele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s