Lampa cu căciulă la Cluj

N-am avut de lucru şi-am acceptat propunerea lui Vasile Ernu de a face o lansare  a cărţii mele la Cluj. Suna mişto: în cadrul TIFF, într-un oraş în care n-am mai fost niciodată. Şi poate chiar că o să fie mişto, dar deocamdată, cu biletele de tren în mînă, brusc văd nişte probleme: o să ajung vineri, la 5 dimineaţa, nedormit, şi-o să mă plimb pe străzi pînă la ora 1, cînd e lansarea.  Dacă mai plouă, o să fie şi mai mişto. Apoi seara, la 10, am tren înapoi (nu pot sta mai mult că am treabă).

După 11, cînd încep să se dea filme la TIFF, am ce face, dar pînă atunci? De-asta bag anunţ pe net, pentru clujeni: dacă vineri, 5 mai, între orele 5.30 şi 11, are cineva nevoie să-l ajut la cărat mobila, la văruit, la serviciu, mă rog, la orice ca să treacă timpul fără să turbez de plictiseală, îl rog să mă anunţe.

În fine, serios vorbind, lansarea o să fie la TIFF Meeting Point, în Curtea Muzeului de Artă, la ora 13. Înţeleg că o să-mi prezinte cartea Sanda Cordoş şi Mihaela Ursa (le mulţumesc, deocamdată pe această cale, şi mă bucur că au acceptat). Dacă cineva din Cluj e pe fir şi e curios să stăm de vorbă, îl aştept la lansare.

4 gânduri despre „Lampa cu căciulă la Cluj

  1. Florin draga, cu mana pe inima spun: imi pare tare rau ca nu sunt din Cluj. Ar fi fost ceva deosebit pentru mine sa te intalnesc „flesh and blood”. Dar ma consolez cu gandul ca am in biblioteca cele doua carti ale tale. Urmeaza „Lampa cu caciula”, sa puna motul!
    Succes si petrecere frumoasa la un carat de mobila, la un varuit…te descurci tu…

  2. Eu as veni, doar ca din Timisoara pana la Cluj e un pic de mers…
    In schimb am doua surori prin cluj si o sa le trimit pe ele. Una are chiar si mobilia de carat. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s