2, 5… şi poate 4, de Tudor Botezatu

Cu vreo două zile înainte de Revelion m-am întîlnit la un whisky cu Tudor Botezatu, realizatorul  celebrului – cred – clip, Budăi beer (Ce fashiiii?). Ne ştiam mai de mult, ne mai văzusem doar o singură dată de cînd e student la Regie în Bucureşti. Lumea era cu Anul Nou în cap, el avea grija unui examen, un fel de temă petru acasă – să facă un scurtmetraj dintr-un cadru-secvenţă. Am copt împreună un fel de story pentru asta. După Revelion, nu mai ştiu cînd, într-un schimb de mailuri, mi-a cerut părerea despre scenariu. Apoi ne-am luat fiecare cu trebile lui şi n-am mai vorbit.

Azi ne-am regasit pe mess şi aflu că a filmat deja scurtmetrajul cu titlul 2,5… şi poate 4.  L-am văzut pe youtube şi-mi place (chiar şi scenariul, pe care eu îl cam mîrîisem, mi se pare acum bun). Una peste alta, aş vrea să remarc gestul lui Tudor de a mă trece la mulţumiri, pe generic. Cu atît mai mult cu cît există persoane la ale căror idei am contribuit mult mai mult şi nici nu mi-au spus măcar un mersic în particular.

Asta-i filmuleţul:

2 gânduri despre „2, 5… şi poate 4, de Tudor Botezatu

  1. Lumea buna se aduna si se respecta. Poate intr-un viitor vedem un scurtmetraj Regie: Tudor Botezatu, Scenariu: Florin Lazarescu.
    Mie unul mi-ar placea.

  2. Bonjur Gică sunt. Ce mai faceţ? Coman sa va? Ieu na-m mai scris la blog la domnu Lăzărescu pentru căci sunt de doă luni la Pariz înpreună cu Bejan şi cu Vacă, la treabă, sau cum zic iei aicişa la travai. Ieu pun grese la o şcuală din Paris, pentru căci am mai pus grese anţărţ şi l-ea plăcut la toţi cum am pus ieu mai demult şi ma chemat din nou.
    Deci azi nu lucrez pentru căci am liber, deci mam uitat ieu pe blog la domnu Lăzărescu Florin şi a-m văzut ieu filmuleţu acesta dar ieu na-m înţeles mai nimic decît că doi golani bea la lucru şi vorbeşte urît în timp ce alţi oameni face treabă. Domnu Lăzărescu Florin, ieu vreau deci s-ă v-ă întreb care ie treaba cu acest filmuleţ, sau cum zice aici la şcuală unde pun eu grese în Pariz oamenii fuarte fuarte deştepţi, chi e leo supstrat diu cet cur metraj? Ieu am văzut căci filmuleţu v-ă mulţumeşte la sfîrşit da tot na-m înţeles de ce v-ă mulţumeşte, căci filmuleţu ie tare tare slăbuţ, par egzemplu faţă de filmuleţele pe care le văd ieu aici la Pariz avec Vacă şi Bejan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s